Krullen knippen: Jouw gids voor een perfecte krullenbos

Hallo, ik ben Hannie van Bakel, jouw persoonlijke specialist in huidverzorging, haarverzorging en massage in Gemert en omstreken sinds 2010. Met meer dan een decennium ervaring en een passie voor natuurlijke schoonheid, bied ik behandelingen die jouw welzijn en schoonheid centraal stellen. Vandaag wil ik je meer vertellen over een van mijn favoriete behandelingen: het knippen van krullen. Ik heb verschillende technieken geleerd, maar ik knip krullen altijd met nat haar, omdat dit de beste resultaten geeft en de natuurlijke vorm van de krul behoudt.

Wat houdt het knippen van krullen in?

Krullen knippen is een gespecialiseerde techniek die verschilt van het knippen van steil of golvend haar. Bij deze behandeling worden de unieke eigenschappen van krullend haar in acht genomen. Het knippen gebeurt meestal op droog haar om de natuurlijke vorm en veerkracht van de krullen te behouden. Hierdoor kan ik precies zien hoe elke krul valt en hoe het haar zich gedraagt. Dit zorgt ervoor dat je krullen na het knippen nog steeds vol leven en veerkracht zijn.

Voordelen van krullen knippen

Het knippen van krullen heeft tal van voordelen. Ten eerste zorgt het ervoor dat je krullen hun natuurlijke vorm behouden, waardoor ze er gezonder en levendiger uitzien. Daarnaast voorkomt het knippen van krullen op droge haren onverwachte verrassingen zoals een te korte coupe wanneer het haar opdroogt en krimpt. Bovendien helpt deze techniek om pluis te verminderen en definitie toe te voegen aan je krullen, wat resulteert in een beter beheersbare en mooiere haardos.

Waarom kiezen voor krullen knippen?

Je vraagt je misschien af waarom je specifiek zou moeten kiezen voor deze behandeling. Hier zijn enkele redenen:

  • Expertise: Met meer dan tien jaar ervaring in haarverzorging, begrijp ik de unieke behoeften van krullend haar. Mijn deskundigheid garandeert dat je het beste uit je krullen haalt.
  • Persoonlijke aandacht: In mijn salon draait alles om jou. Ik neem de tijd om naar je wensen te luisteren en een kapsel te creëren dat bij jouw persoonlijkheid en levensstijl past.
  • Natuurlijke producten: Ik gebruik alleen de beste natuurlijke producten die je haar voeden en beschermen zonder schadelijke chemicaliën.
  • Rustgevende omgeving: Terwijl jij volledig tot rust komt in mijn salon, zorg ik ervoor dat je haar de aandacht krijgt die het verdient.

Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling begint met een consultatie waarin ik jouw haartype, wensen en eventuele problemen bespreken. Vervolgens knip ik je haar op droge basis om de natuurlijke vorm van je krullen te behouden. Na het knippen krijg je een verzorgende behandeling met natuurlijke producten om je krullen te hydrateren en te definiëren. Tot slot geef ik je advies over hoe je je krullen thuis het beste kunt verzorgen.

Een afspraak maken

Ben je klaar voor een fantastische krullenbos? Maak dan vandaag nog een afspraak! Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen in mijn salon en je te helpen je krullen in topvorm te krijgen. Bel me op 06 – 5157 5811 of stuur een e-mail naar info@ikke-tijd.nl

Bekijk de behandelingen Afspraak maken