Zwanger zijn is een feestje. Maar door de hormonen die door je lichaam gieren heb je misschien last van stemmingswisselingen en vermoeidheid. Je lichaam verandert, je krijgt last van je rug, borsten en andere lichamelijke ongemakken. Tijdens je zwangerschap is het daarom belangrijk om te ontspannen en wat meer tijd voor jezelf in te plannen. Ik weet als geen ander welke technieken voor absolute ontspanning zorgen.

Waarom kiezen voor een zwangerschapsmassage?

  • Een zwangerschapsmassage verbetert de doorbloeding en het lymfestelsel. De afvoer van afvalstoffen wordt hierdoor verbeterd en de baby krijgt meer zuurstof en voedingsstoffen, doordat de placenta meer doorbloed raakt.
  • Doordat je meer gewicht met je meedraagt, kun je last krijgen van je rug, schouders, bekken, voeten en benen. Tijdens de zwangerschapsmassage richt ik me op jouw persoonlijke situatie, waar jij het meest last van hebt krijgt de aandacht.
  • Tijdens het zwanger zijn kun je last hebben van stress of angst. Een zwangerschapsmassage laat je even heerlijk ontspannen, zodat deze gevoelens verdwijnen. Tijdens een zwangerschapsmassage komt je hoofd even helemaal tot rust. Je spieren worden losser en soepeler en je ademhaling wordt dieper.
  • Een zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je je op een positieve manier op je lichaam concentreert.

Zwangerschapsmassages bij Ikke-Tijd

Een zwangerschapsmassage verschilt met een gewone massage. Er zijn een aantal punten die belangrijk zijn om op te letten wanneer je een zwangerschapsmassage ondergaat. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder en het is belangrijk deze niet te activeren tijdens de massage. Daarnaast is een speciale tafel een must, je hebt nu immers een buikje.

Een goede massagetafel voor zwangere vrouwen is er een met een uitsparing waar je prima op je buik kunt liggen. Een band aan de onderkant van de tafel ondersteunt dan je buik. Naast een uitsparing voor je buik zijn er ook uitsparingen voor je borsten, wat erg fijn is als ze gevoelig zijn.

Mijn praktijk is helemaal ingericht op zwangere vrouwen en ik voer deze massages al jarenlang uit. Daarom weet ik precies hoe ik jouw lichaam en geest kan verlichten, zodat je helemaal ontspannen en vitaal weer naar huis gaat.

Stappen zwangerschapsmassage

  1. De behandeling begint met een heerlijk warm voetenbad.
  2. Vervolgens ontvang je een rugscrub.
  3. De massage wordt uitgevoerd op de plaatsen waar jij het meest last van hebt.

Tarief zwangerschapsmassage

€ 70,00 – 60 minuten.
 
Voordelig meerdere keren genieten van de zwangerschapsmassage? Maak dan gebruik van de strippenkaart! Voor 5 massages betaal je met deze kaart slechts € 312,50.