Tijdens je zwangerschap kun je last krijgen van hoofdpijn. Een hoofdmassage is dan ideaal, je hoeft even niet na te denken, geen to do’s en ook geen stress: door middel van aromatherapie en reflexzonemassage van de oren verdwijnt langzaam alle spanning uit je hoofd en ervaar je een heilzame stilte. Verzorgende handen en heerlijk geurende aroma’s leiden tot een helder hoofd en een ontspannen lichaam.

Waarom een hoofdmassage?

Veel zwangere vrouwen hebben regelmatig last van hoofdpijn door stress, hormonen en spanning. Deze spanning hoopt zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage van de schouders, nek en hoofdhuid wordt er voor directe ontspanning gezorgd. Tevens wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd.

Hoofdmassage bij Ikke-Tijd

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw aandachtspunten, zodat de massage helemaal wordt samengesteld naar jouw behoeften. Tijdens de massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de hoofdhuid.

Bij het masseren van bepaalde punten op het hoofd, zullen sommige kwalen verlichten. Een hoofdmassage beïnvloedt het zenuwstelsel, maar ook de emotionele en lichamelijk toestand. Door sommige punten te masseren, worden bepaalde organen gestimuleerd. Dit brengt lichaam en geest in balans, zodat je minder klachten hebt tijdens je zwangerschap. Verder wordt ook de lokale microcirculatie geactiveerd door hoofdhuidmassages.

Tarief hoofdmassage

€ 35,00 – 25 minuten