Je bent bevallen en trotse moeder van een prachtig klein wondertje, gefeliciteerd!

De Mama massage is speciaal voor vrouwen die pas een kindje hebben gekregen. Maar vergeet niet dat je lichaam moet herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Veel mama’s hebben na de bevalling last van rug-, nek- en schouderspieren. Dit komt onder andere door het optillen, dragen en voeden van de baby. Ook kun je moe zijn door de gebroken nachten of het wennen aan het moederschap.

Waarom kiezen voor een mama massage?

  • Moment van rust: je hebt een bewogen periode achter de rug. Juist nu is het belangrijk tijd aan jezelf te besteden, zodat je weer even helemaal kunt opladen. Geef jezelf dit momentje van rust waardoor je lichaam en geest weer in balans komen.
  • Na de bevalling ben je druk met het verzorgen van je kindje. Deze periode vergt veel van je. Naast dat het gepaard kan gaan met stress, kun je last krijgen van je rug- nek- en schouderspieren.
  • De mama-massage is een postpartum massage die helpt om sneller te herstellen na de bevalling.
  • De mama massage vermindert eventuele hoofdpijn en vermoeidheid.
  • Een mama-massage kun je ondergaan vanaf 4 weken na de bevalling. Indien je een keizersnede hebt gehad, dan kun je na 6 weken genieten van een mama-massage

Mama massage Ikke-tijd

Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw aandachtspunten, zodat de mama massage helemaal wordt samengesteld naar jouw behoeften. Tijdens de massage worden er heerlijke etherische oliën gebruikt met voedende en activerende werkstoffen voor de huid.

Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken, zoals zachte strijkingen, kloppen, schudden, knedingen en vibraties. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en er worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spierfuncties en de stofwisseling van de spieren hierdoor weer verbeterd. Door deze massage wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam weer hersteld. Gedurende de massage komen lichaam en geest weer tot rust. De spanningen die je de afgelopen tijd hebt ervaren vloeien weg en je voelt je weer fitter.

Tarief Mama massage

€ 70,00 – 60 minuten