Jouw specialist in huidverzorging, haarverzorging en massage

Hallo, ik ben Hannie van Bakel, jouw persoonlijke specialist in huidverzorging, haarverzorging en massage in Gemert en omstreken sinds 2010. Met meer dan een decennium ervaring en een passie voor natuurlijke schoonheid, bied ik behandelingen die jouw welzijn en schoonheid centraal stellen.

Schoonheidssalon Gemert – Wat wij bieden

In mijn salon draait alles om jou. Terwijl jij volledig tot rust komt, verzorg ik jouw huid, haar en lichaam met de beste natuurlijke producten en technieken. Ik ben gespecialiseerd in:

  • Biologische huidverzorging en huidverbetering: Met de biologische producten van ABSOLUTION, die gecertificeerd zijn en vrij van schadelijke stoffen, breng ik jouw huid tot leven. Mijn manuele technieken stimuleren de huid op een natuurlijke manier, zonder gebruik van agressieve apparaten.
  • Professionele Haarverzorging: Of je nu een nieuwe coupe wilt, je haar wilt kleuren of krullen, ik zorg ervoor dat jouw haar er altijd gezond en stralend uitziet. Met aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige producten, krijgt jouw haar de verzorging die het verdient.
  • Ontspannende massages en zwangerschapsmassages: Ontsnap aan de dagelijkse stress met een ontspannende massage die je lichaam en geest tot rust brengt. Naast traditionele massages bied ik ook gespecialiseerde zwangerschapsmassages en mama-massages aan, die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van (aanstaande) moeders te voldoen.

Filosofie van natuurlijke schoonheid

Ik geloof sterk in het samenwerken met de natuur, niet ertegenin. Daarom gebruik ik alleen producten die vriendelijk zijn voor zowel jouw lichaam als het milieu. Mijn behandelingen zijn ontworpen om jouw natuurlijke schoonheid te versterken en te behouden, ongeacht je leeftijd of huidtype.

Maak vandaag nog een afspraak in Gemert

Wil je ervaren hoe ik jouw huid, haar en lichaam op een natuurlijke manier mooi en gezond kan maken en houden? Plan dan vandaag nog een afspraak in mijn salon. Ontdek hoe persoonlijke aandacht en hoogwaardige, biologische producten jouw natuurlijke schoonheid kunnen onthullen.

Heel veel liefs,

Hannie van Bakel